Prevoz kace i rezervoari – selidbe

Detal transportni rezervoari su za teške uslove rada sa ugrađenim žlebovima tako da ih možete lako vezati. Svi naši transportni rezervoari imaju veliki poklopac na vrhu tako da možete lako napuniti rezervoar. Neki od naših rezervoara su eliptični sa nogama, a drugi imaju ravno dno, tako da molimo pogledajte crteže dizajna kako biste odabrali proizvod koji vam najviše odgovara. Rezervoar je providan što vam omogućava da pratite nivo materijala unutar rezervoara. Mnogi kupci će koristiti transportni rezervoar od 300 galona u zadnjem delu svojih kamiona. Ovaj poseban rezervoar ima visinu od 3 stope što omogućava dobar vid unazad iz kabine većine kamiona. Koristite informacije o merenjima ispod da biste utvrdili da li će stati u zadnji deo vašeg kamiona.

Svi naši plastični rezervoari su  napravljeni i proizvedeni korišćenjem procesa rotacionog oblikovanja koji proizvodi vodonepropusne, bešavne, jednodelne rezervoare napravljene od polietilenske smole.

Vaša kupovina je dostupna sa dodatnim elementima kao što su prirubnice, pregrade i brave. Za više informacija posetite stranicu sa opremom.

Prevoz ostalih proizvoda kao što su kace i rezervoari je najboje da angažujete agenciju za selidbe u Beogradu – A1 selidbe. Vrše kamionski i kombi prevoz po najpovoljnijim cenama.